این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد
اطلاع رسانی > اخبار >
.: اخبار

نشست تعدادی از اعضای کمیته علمی دومین کنگره بین المللی سلامت برای صلح با آقای دکتر عنایت الله رحیمی استاندار فارس در تاریخ چهارشنبه ۱۹ شهریور ۱۳۹۹ در محل استانداری فارس برگزار گردید.

در ابتدای جلسه پس از قرایت آیاتی از کلام الله مجید، فیلم حاوی سخنان استاد دکتر ملک ‌زاده معاون تحقیقات و فن آوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و رئیس شورای سیاستگذاری و برنامه ریزی دومین کنگره بین المللی سلامت برای صلح به مدت پنج دقیقه پخش گردید. در این فیلم کوتاه استاد دکتر ملک زاده به اختصار ریشه های فرهنگ دوستی و صلح در تاریخ و فرهنگ ایران و اسلام، جایگاه شیراز و فارس به عنوان مهد دوستی و صلح، اهمیت و ضرورت تلاش برای کاهش خشونت و پیشگیری از جنگ ها و همچنین اهمیت و ضرورت تولید دانش و ترویج فرهنگ دوستی و صلح در سطح ملی، منطقه ای و بین المللی را تبیین نموده و به این ترتیب فلسفه و اهداف تاسیس حرکت علمی، اجتماعی و فرهنگی سلامت برای صلح را تشریح کرده اند.

سپس دبیر علمی کنگره اهداف و برنامه ها اولین کنگره بین المللی سلامت برای صلح که در تاریخ ۲۱ لغایت ۲۴ آبان ماه ۱۳۹۷ مصادف با ۱۴ تا ۱۶ نوامبر ۲۰۱۸ برگزار گردید را تشریح کردند. ایشان برنامه های انجام شده پس از برگزاری کنگره اول شامل تاسیس دبیرخانه دایمی کنگره در دانشگاه علوم پزشکی شیراز، انتشار مقالات کنگره در ژورنال بین المللی آرشیو پزشکی ایران، نشست کمیته علمی کنگره با وزیر امور خارجه، راه اندازی گروه مجازی به زبان انگلیسی جهت استمرار ارتباط علمی اساتید شرکت کننده در کنگره، برگزاری کارگاه دیپلماسی سلامت و صلح در دانشکده روابط بین الملل وزارت امور خارجه، برگزاری نشست علمی به مناسبت روز جهانی صلح در دوسال گذشته، انتشار اولین کتاب با عنوان صلح از طریق سلامت به زبان فارسی و تاسیس مرکز تحقیقات صلح و سلامت را به اختصار تشریح کردند. همچنین ایشان برنامه های دومین کنگره بین المللی سلامت برای صلح مورخ ۲۱ و ۲۲ دوم آبان ماه ۱۳۹۹ مصادف با ۱۱ و ۱۲ نوامبر ۲۰۲۰ میلادی را تبیین و درباره برگزاری نشست مقدماتی کنگره دوم همزمان با روز جهانی صلح اطلاع رسانی نمودند.

آقای دکتر محلاتی عضو کمیته علمی کنگره و رئیس شورایعالی مرکز تحقیقات صلح و سلامت درباره ضرورت نظریه پردازی و نهادسازی برای توسعه گفتمان دوستی و صلح سخن گفته و برخی آثار و تالیفات در موضوع دوستی و صلح گستری در بعد نظریه ‌پردازی و تاسیس مرکز تحقیقات صلح و سلامت در بعد نهادسازی را تشریح و تبیین کردند.

آقای دکتر رضاییان زاده معاون تحقیقات و فن آوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز ضمن تشکر از اقدامات انجام شده، برنامه دانشگاه علوم پزشکی شیراز در تاسیس حرکت علمی صلح و سلامت را موجب معرفی نقش و جایگاه استان فارس به عنوان مهد صلح و دوستی دانستند.

آقای دکتر عباسی عضو کمیته علمی کنگره درباره برگزاری کنگره ادیان و صلح و انتشار کتاب مقالات آن توضیحاتی ارایه کردند. آقای دکتر رحیمیان عضو کمیته علمی کنگره به اختصار درباره جایگاه صلح و دوستی در آموزهای اسلامی توضیح دادند.

آقای دکتر رحیمی استاندار فارس ضمن خیر مقدم به اساتید شرکت کننده در جلسه اظهار نمودند از آغاز تصدی مسئولیت استانداری فارس تاکنون این جلسه بیشترین قرابت را با دیدگاه ها و خواست های ایشان داشته است  ایشان در ادامه گفتند "جامعه انسانی در صلح و دوستی است که تکامل و تعالی پیدا می‌کند و برعکس تمامیت خواهی و زورگویی زمینه جنگ را فراهم می سازد". ایشان آمادگی خودشان و استانداری فارس جهت همکاری همه جانبه با دومین کنگره بین المللی سلامت برای صلح از جمله ارسال دعوتنامه به ریاست جمهوری اسلامی ایران و سایر مسئولین و شخصیت‌های ملی برای ارایه سخنرانی در آیین افتتاحیه دومین کنگره بین المللی سلامت برای صلح، طرح برنامه کنگره در شورای اداری استان جهت مشارکت سازمان ها و دستگاه های استان در کنگره به ویژه در ابعاد فرهنگی، ادبی، هنری و سایر حمایت‌های لازم جهت برگزاری کنگره را مورد تاکید قرار دادند.

back2020-09-09Voting is0 time